360-kuvauspalvelu

Me tarjoamme mukavaa ja rentoa elämystä, mutta ammattimaista live-streaming palvelua. Tarjoamme myös erittäin upean 360-sisällön kuvaamista Insta360 Pro 2 -kameralla.

360-kuvaus antaa katsojille mahdollisuuden tutustua kohteeseen kaikilta näkökulmilta ja tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, joka jättää katsojilleen ikuisesti muistoja.

Meidän ammattitaitoinen tiimimme on erittäin kokenut Insta360 Pro 2 -kameran kanssa ja pystyy tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Meillä on kokemusta erilaisista tapahtumista, kuten häistä, messuista ja urheilutapahtumista.

Jos haluat tarjota katsojillesi erittäin upean 360-kokemuksen, ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumattoman elämyksen.

Miten hyödyntää
360-teknologiaa?

  • Kiinteistöjen virtuaaliesittelyt
  • Virtuaaliset tapahtumatilat
  • Virtuaaliesittelyt
  • Tuotepromootiot 360-kameralla
  • Virtuaalinen taidegalleria
  • Virtuaalikoulutukset
  • Pelit

Immersiivinen kokemus: 360-kuvaus tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua kohteeseen kaikilta näkökulmilta ja tarjoaa immersiivisen kokemuksen, joka jättää katsojilleen ikuiset muistot.

Erottuvuus kilpailijoista: 360-kuvaus on vielä harvinaista markkinoinnissa, ja se erottaa sinut kilpailijoistasi. Se on uusi ja innovatiivinen tapa esittää tuotteesi tai palvelusi.

Sopii erinomaisesti esimerkiksi kiinteistömarkkinoinnissa: Kiinteistömarkkinoinnissa 360-kuvaus tarjoaa mahdollisuuden esittää asunnon tai toimitilan kaikilta näkökulmilta ja tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua kohteeseen ennen kuin he tapaavat paikan päällä.

Tehokas tapa näyttää tuotteen tai palvelun: 360-kuvaus on tehokas tapa näyttää tuotteen tai palvelun kaikki yksityiskohdat ja tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua kohteeseen tarkemmin.

Helppo jakaa sosiaalisessa mediassa: 360-kuvaus on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa ja se tarjoaa mahdollisuuden saada paljon huomiota ja jakaa kuvaa monilla eri kanavilla.

Edistää hakukonenäkyvyyttä: 360-kuvaus edistää hakukonenäkyvyyttä, koska se tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua kohteeseen enemmän ja klikata useammin kuvassa olevia linkkejä.

 

Yhteenvetona voidaan sanoa että 360-kuvaus tarjoaa erinomaisen tavan tarjota katsojille immersiivinen kokemus ja erottua kilpailijoista, se on erittäin tehokas tapa esittää tuotteita tai palveluja kiinteistömarkkinoinnissa ja se on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. Lisäksi se edistää hakukonenäkyvyyttä.