Stabiili ja ekologinen livelähetys, miten se tapahtuu?

Haluamme toimia mahdollisimman ekologisesti ja käytämme tilanteen salliessa julkista liikennettä. Olemme toteuttaneet livelähetyksiä myös polkupyörällä silloin, kun tekniikan määrä sen sallii. Pidämme kaluston määrän maltillisena käyttämällä mahdollisimman paljon IP-tuotantoa, jolloin erilaisten konversioiden määrä vähenee emmekä tarvitse niin paljon laitteita.

Emme omista pakettiautoja tai rekkoja vaan vuokraamme niitä tarpeen tullen yhteistyökumppaniltamme KunnonMuutto Oy:ltä, joka käyttää kaikissa autoissaan biokaasua. Seuraamme myös aikaa ja siirrämme tuotantoa koko ajan enemmän pilveen, jolloin hyödynnetään palvelintehoa eikä “rautaa” tarvitse hankkia niin paljon.

Mainoskuva vakaa yhteys ja pieni hiilijalanjälki

Tapahtuman livelähetys on jo lähtökohtaisesti ekologista, koska se vähentää ihmisten matkustamista. Esimerkiksi puheenvuorot ulkomailta etäyhteyden avulla vähentävät lentämistä ja kotimaassa liikutaan usein edelleen omalla autolla. Hyvällä suunnittelulla saadaan hybridi- tai virtuaalitapahtumaankin luotua lämmin ja osallistava tunnelma.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä onnistunut ja ekologinen tapahtuma!

fiSuomi