Elokuun ensimmäiset – Studion rakennusprosessi käyntiin

Auringonlasku pellolla

Voi Pojat! Elokuu on vihdoin täällä ja nyt pääsee taas kytkemään! Nimittäin uuteen studioomme! Saimme kovan metsästyksen jälkeen lukittua itsellemme reippaankokoiset toimitilat aivan Pitäjänmäen sydämestä.

Elokuussa veivaammekin kelaa uuteen lokaatioon ja kartoitamme syyskauden keikkakalenteria jossa on vielä onneksi tilaa, vink vink. Rakennamme studion jossa voimme tulevaisuudessa tuottaa isompaakin paneelikeskustelua tai mitä tahansa mihin tarvitaan kuvaa ja ääntä. Laitamme someemme kuvia toimiston muodostumisesta. Ensimmäiseksi kuitenkin paras osuus eli roudaus.

Tervetuloa seuraamaan muutostamme ja tulevaisuudessa sähköiseen postilokeroonne kilahtaa kutsu tulla tutustumaan uudenkarheaan sijaintiimme. Hyvää syyskauden aloitusta kaikille tasapuolisesti!

InstagramFacebook

 
Toimistohylly

Lattialla majailleet tavarat ovat löytäneet uuden kodin vastavalmistuneesta varastohyllystämme! Ei hätää, se on hiottu. Muutama ikkunallinen kattohuoneisto vielä vapaana.

Sirkkeli

Smirgeli säesti muutospuuhiamme, mutta nyt kaveri saa hetken lepuuttaa ja ihailla töidensä tulosta. Sahalla emme olisi vielä perillä.

Panu toimistolla (studio)

Tässä kuva Panusta joka harjoittelee lentoon lähtöä. Muutaman sentin taisi jalanpohjatkin irrota betonista. Nyt on vielä tilaa harjoitella. Pian kiitorataamme koristaa studio!

PS. Muistitko tsekata kesätarinamme?

fiSuomi