Striimauspalvelu jokaiseen tarpeeseen

Laatu, visuaalisuus ja tarinallisuus edellä

Solid Streamilla on alusta saakka haluttu panostaa laatuun ja tarjota luotettava striimauspalvelu. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi tarkkaan valittujen ja testattujen laitteistojen ja ohjelmistojen käyttöä, sekä oikein mitoitettua henkilöresurssia. Kustannustehokkuus laadusta tinkimättä. Sitä kaikki haluavat, mutta miten se tehdään?

Isommissa tuotannoissa mukana olleet tietävät, että niissä toimii kymmeniä ihmisiä eri rooleissa. Kuitenkin uudistuva tekniikka, ohjelmistot ja verkkopalvelut haastavat vanhoja malleja ja mahdollistavat alemmat kustannukset henkilöstöstä tinkimällä. Jujuna on tietää milloin homma esimerkiksi toimii etäohjauksella tai automatiikalla, ja milloin ihminen tekee työn paremmin.

Solid Stream Webcast- ja Webinaari koulutus

Meillä on pitkä kokemus tapahtumien livestriimauksesta, hybriditapahtumista, sekä etänä toteutetuista webinaareista niin yhteistyökumppanien kanssa, kuin täysin omina tuotantoinamme. Tiedämme milloin voidaan venyttää jonkun roolia, ja milloin laadun varmistamiseksi on ehdotonta ottaa lisää käsipareja paikalle.

Haluamme tarjota oikean kokoisen ja hintaisen tuotannon jokaiselle striimauspalvelua tarvitsevalle. Siksi olemme lanseeraamassa uutta erittäin kustannustehokasta palvelutasoa markkinoille. Se tulee olemaan hinnoittelultaan kaikkien ulottuvilla ja tekniset ratkaisumme takaavat Solidin striimin lokaatiosta huolimatta.

Pysy siis kuulolla, tiedotamme pian lisää! Jos olet jo malttamaton, buukkaa kanssani tapaaminen ja kerron enemmän palveluistamme (panu.somerma@solidstream.filinkedinfb).

fiSuomi