Livestream konsultointi

livestream konsultointi

MITEN TÄÄ TOIMII?

Oletko koskaan löytänyt itseäsi tilanteesta jossa tekniikka on kääntynyt sinua vastaan? Tai oletko tottunut pyyhkimään pölyjä hienojen ja kalliiden laitteiden päältä, koska kukaan ei tiedä miten ne toimivat? ”Pistettiin kerralla virman tekniikka kuntoon” käyttöohje ei kuitenkaan ole kirjoitettu selkokielellä ja etäpalaveri pitäisi aloittaa. Meillä on siihen sopiva palvelu, livestream konsultointi.

Kävimme FESTOOL:illa konsultointikäynnillä ja sovimme, että tulemme laittamaan olemassa olevan studiosetupin kuntoon. Menimme paikan päälle kytkemään ja säätämään laitteet oikein. Teimme opetusvideot joista voi tarkastaa, että ”miten se nyt menikään”. Selvitimme, myös mikä olisi seuraavassa laatuluokassa oleva studiosetuppi ja mitä semmoinen maksaisi. Kuva ja asiakkaan kommentti saavat kertoa kuinka tyytyväisiä siellä oltiin.

Livestream konsultointia yrityksille ja yhdistyksille

”Todella, todella paljon kiitoksia tästä aivan upeasta perehdytyksestä ja tietopaketista. Tämä todella jopa ylitti kaikki odotuksemme. Huikeeta palvelua, huikeilta tyypeiltä! ✨

Seuraavaksi kun ensimmäinen hikikarpalo on laskeutumaisillaan poskipäillesi niin tiedät mitä tehdä.

Tarjoamme ilmaisen konsultointikäynnin uusille tuttavillemme!

Uskalla kysyä ja sinut palkitaan.

fiSuomi