ETÄPALAVERI OPETUSVIDEOT

Vuosi on jo pitkällä ja kevättä on ilmassa. Etäpalaverit kuitenkaan eivät lomaile vaan tarvitsevat huomiotanne lähes vuoden jokaisena päivänä. Olemme Laatineet kattavan ja laadullisesti huippuunsa viritetyn infopaketin sinulle joka luet tätä tekstiä. Tarjoamme paketin täysin ILMAISEKSI.

 

Etäpalaveri on selkeästi tullut jäädäkseen. On siis erittäin tärkeää, että se tehdään mahdollisimman laadukkaasti. Pelkästään työhyvinvoinnin kannalta. Säätö vähenee ja päästään nopeammin asiaan ja kenties kahvitauollekkin.

Kahvikuppi solidin toimistolla

Kahvitauot eivät kuitenkaan valitettavasti ole ikuisia ja töitä täytyy jossain kohtaa jatkaa. Tämän hetken koitettua on hyvä käydä etäpalaveri checklist läpi. Listasimme perustaavaa laatua olevat asiat nätiksi printattavaksi versioksi. Tämähän toimii niinkuin autoilun aloittaminen. Tarkasta tausta ja sivupeilit. Säädä sopiva radiokanava ja istuinkin vielä kohdilleen. Aikaa kuluu ja huomaat tekeväsi nämä asiat automaattisesti ja tähän pyrimmekin. Tehdään pienillä parannuksilla maailmasta parempi paikka. Jostain sekin on aloitettava. 

Haluamme tukea onnistumistasi työelämässä jonka vuoksi jätämme alle painikkeen jota painamalla olet erittäin lähellä parempia etätapaamisia!

Solidin tyypit hymyilee myyrmannissa
fiSuomi