Korkeat laatuvaatimukset tuotannoille

Solid Stream Oy:llä on korkeat laatuvaatimukset tuotannoille. Periaatteemme on tehdä tilaisuudessa esiintymisestä ja siihen osallistumisesta mahdollisimman suoraviivaista ja helppoa oli kyse fyysisestä tai virtuaalisesta tapahtumasta. Se tarkoittaa etäesiintyjien huolellista valmistelua, testausta, sekä läpi lähetyksen ohjaamista ja tukemista – aivan kuin oikeassa tapahtumassakin. Meiltä saat aina yhden yhteyshenkilön koko tuotannon ajaksi. Ei pompottelua ja asioiden uudelleen selittämistä!
Me tiedostamme, että tekniset ratkaisut eivät saa olla esteenä sujuvalle esiintymiselle ja pyrimme poistamaan kaiken epävarmuuden. Jokaisen esiintyjän kanssa testataan erikseen varmistaen AV-tekniikan, sekä internet-yhteyden laadun. Huolellinen testaus poistaa myös yllätykset esityksen sisällön suhteen ja pystymme suunnittelemaan miten sisältö näytetään parhaiten.
Striimaus setup vantaalla

Esiintyjä voi keskittyä pelkästään esiintymiseen

Haluamme, että esiintyjä pystyy keskittymään pelkästään omaan esitykseensä, eikä ylimääräiseen tekniseen säätöön. Tästä syystä etätuotannoissamme emme ota ruudunkaappausta netin yli, vaan esiintyjä etäohjaa esitystään, joka kaapataan lokaalisti lähetykseen studioltamme. Solid Stream toistaa myös videotiedostot suoraan lähetykseen, jolloin niitä ei kierrätetä verkon yli useampaan kertaan. Näiden ratkaisujen ansiosta esiintyjän nettiyhteys ei ole niin kovilla ts. hitaampikin yhteys riittää laadukkaaseen videokuvaan ja ääneen.
Varmistamme lähetysten laadun aina vähintään kahdella striimiteknikolla. Webinaareissa se tarkoittaa, että toinen teknikko hallinnoi etäesiintyjiä ja on koko ajan valmiina tukemaan, kun toinen teknikko miksaa varsinaista lähetystä. Tuemme etäesiintyjiä läpi lähetyksen, tarvittaessa ohjeistaen heitä suoraan kuulokkeisiin. Livestriimeissä meiltä on aina teknikko auttamassa mikkien, esitysten ynnä muun kanssa, jotta tapahtuma etenee sujuvasti ja aikataulussa.
Solid Stream Mikko

Täysi hallinta ääneen

Meillä on täysi hallinta audioon, sekä siihen mitä lähetyksessä näkyy ja reagoimme mahdollisiin ongelmiin välittömästi. Solid Streamin tuotannoissa ei tule kiusallisia hetkiä, kun etäesiintyjä yrittää saada ruudunkaappausta tai mikrofonia toimimaan. Vaikka tapahtuma on virtuaalinen, ei se tarkoita ettei se voisi olla sujuva ja ammattimainen!
Tarjoamamme striimauspalvelu eroaa täysin Teams, Zoom, yms. alustojen käytöstä, jotka eivät mahdollista lähetyksen täydellistä hallintaa. Tallennamme lähetykset myös huomattavasti laadukkaammin kuin edellä mainituissa palveluissa on mahdollista.

Tule asiakkaaksi ja totea itse, miten laadukkaasti livelähetys voidaan toteuttaa!

fiSuomi