Höga kvalitetsstandarder för produktioner

Solid Stream Oy har höga kvalitetsstandarder för sina produktioner. Vår policy är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att presentera och delta i ett evenemang, oavsett om det är fysiskt eller virtuellt. Det innebär att vi noggrant förbereder, testar, vägleder och stöder fjärrskådespelare genom sändningen - precis som vid ett verkligt evenemang. Vi ger dig alltid en enda kontaktpunkt för hela produktionen. Du behöver inte hoppa runt och förklara saker en gång till!
Vi inser att tekniska lösningar inte bör vara ett hinder för en smidig föreställning och vi strävar efter att undanröja alla osäkerhetsfaktorer. Varje artist testas individuellt för att säkerställa kvaliteten på AV-tekniken och kvaliteten på internetanslutningen. Noggranna tester eliminerar också överraskningar i föreställningens innehåll och gör det möjligt för oss att planera hur innehållet bäst ska presenteras.
Striimaus setup vantaalla

Utövaren kan koncentrera sig på sitt eget framträdande

Vi vill att artisten ska kunna koncentrera sig helt på sitt eget framträdande, inte på extra tekniska justeringar. Av den anledningen gör vi inga skärmdumpar över internet i våra distansproduktioner, utan artisten fjärrstyr sitt framträdande, som spelas in lokalt för sändning från vår studio. Solid Stream spelar också upp videofilerna direkt i sändningen, så att de inte behöver återvinnas över nätverket flera gånger. Tack vare dessa lösningar är artistens internetanslutning inte lika hård, dvs. även en långsammare anslutning är tillräcklig för högkvalitativ video och ljud.
Vi säkerställer alltid kvaliteten på dina sändningar med minst två streamingtekniker. För webbinarier innebär det att en tekniker hanterar distansartisterna och alltid finns på plats för att stötta medan den andra teknikern mixar själva sändningen. Vi stöttar distansdeltagarna under hela sändningen och instruerar dem direkt i hörlurarna om det behövs. För livestreams har vi alltid en tekniker på plats för att hjälpa till med mikrofoner, presentationer och annat, så att evenemanget löper smidigt och enligt schemat.
Solid Stream Mikko

Full kontroll med hög röst

Vi har full kontroll över ljudet och vad som sänds, och vi reagerar omedelbart på eventuella problem. Det finns inga besvärliga ögonblick i Solid Stream-produktioner när en fjärrskådespelare försöker få en skärmdump eller mikrofon att fungera. Bara för att ett evenemang är virtuellt betyder det inte att det inte kan vara smidigt och professionellt!
Den streamingtjänst vi erbjuder är helt annorlunda än Teams, Zoom etc., som inte tillåter full kontroll över sändningen. Vi spelar också in sändningarna i en mycket högre kvalitet än de ovan nämnda tjänsterna.

Bli kund och se själv hur bra livesändningar kan göras!

sv_SESvenska