Yhteiskuntavastuu osana arvomaailmaa

yhteiskuntavastuu
yhteiskuntavastuu osana arvomaailmaa

Yhteiskuntavastuu on monessa muodossa mukana yrityksessämme. Haluamme jättää jälkeemme maailman, joka on hiukan parempi. Yrityksemme perusidea livestriimaus itsessään jo helpottaa ihmisten elämää ja vähentää päästöjä. Ihmisten ei tarvitse matkustaa paikasta toiseen vaan tieto kulkee etänä. Aikaa jää enemmän perheelle tai harrastuksille ja työtyytyväisyys säilyy hyvänä. On helpompi tehdä elämästä oman näköinen, kun ei tarvitse stressata perusasioista. 

 

Otetaan esimerkiksi vaikka Matti Meikäläinen joka asuu Rovaniemellä. Hänellä on kokous Helsingissä ja samana päivänä esikoisen koulunäytelmä kotikaupungissa. Teknologiamme ja toimintamme mahdollistaa Matin osallistumisen molempiin tapahtumiin. Matin on helpompi hengittää ja mennä nukkumaan, kun kaikki asiat tulivat hoidettua. Matin ympärillä vallitsee tasapainoinen tunnelma. Ihmiset eivät kuormitu Matin seurasta ja positiivinen lumipalloefekti jatkaa vyörymistään parantaen kaikkien elämänlaatua. Toimintamme siis auttaa ihmisiä hoitamaan työnsä tehokkaammin ja paremmalla fiiliksellä.

yhteiskuntavastuu

Arvomme pitävät sisällään luotettavuuden, joka itsessään helpottaa ihmisten elämää. Ei ole tarvetta arvailla hoituukohan hommat ja paljonko mikäkin maksaa. Olemme aina enintään yhden sähköpostiviestin takana tavoitettavissa. Koko toimintamme ydin on auttaa ihmisiä onnistumaan siinä mitä he haluavat saavuttaa. Jokainen voi olla oman elämänsä superstara (superstaroista puheenollen).

 

Teknologian kehittyessä pääsemme entistä pienemmällä kalustomäärällä. Tällähetkellä tarvittava kalustomme mahtuu tavalliseen farmari-autoon. (Tulevaisuudessa liikumme sähköllä). Uuden studiomme myötä liikkumisen tarpeemme vähenee entisestään. Emme ole vielä valmiita ja täydellisyyteen ei tarvitse pyrkiä. Tärkeintä on tiedostaa vastuullisuus ja tehdä ratkaisut arkipäiväisessä toiminnassa luonto, ihmiset ja parempi huominen mielessä. Nykyhetkeä unohtamatta.

yhteiskuntavastuu

Olemme työskennelleet paljon erilaisten yhdistyksien kanssa ja haluamme jatkossakin tehdä niin. Yhdistyksiä tukemalla tuetaan yhteiskuntaa sillä yhdistyksiä ohjaavat muutkin asiat kuin rahanteko. Haluamme kantaa kortemme kekoon tarjoamalla yhdistyksille ensimmäisen tilauksen ilman alv:tä. On ollut ilo ja kunnia olla mukana rakentamassa parempaa huomista ihmisten kanssa jotka ovat omistaneet elämänsä muiden hyvinvoinnille. Omaa hyvinvointiakaan ei saa toki unohtaa. On erittäin merkityksellistä miettiä arjen ratkaisuja sujuvammiksi, koska elämästä suurin osa on arkea. Arki kuuluisi tuntua hyvältä eikä pelkästään suorittamiselta. On hyvä välillä pysähtyä miettimään syitä ja motiiveja omalle tekemiselle. 

yhteiskuntavastuu

Summa summarum, olemme valmiina auttamaan ja tekemään elämästänne helpompaa. Poistamme stressin tehtävälistaltanne. Testaamme kaiken aina huolellisesti ja suurin osa työstämme tehdäänkin ennen kuin edes saavumme paikalle tai missä muodossa ikinä tapahtuma tai kokous yms. järjestetäänkään. Yritystämme ajaa halu tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä mahdollisimman vähällä. Hienointa on onnistua yhdessä. Ihmisten voimavara on yhteistyössä. Yhteiskuntavastuu olkoon arvomaailmamme ydin. 

yhteiskuntavastuu
fiSuomi